Dreceres


ir a contenido

Menu Principal:


Marroc 4 dies de moto

Rutes

MARROC (de març a juny)

VIATGE 4 DIES DE MOTO

ITINERARI:

1 Dia: Barcelona – Casablanca – Ouarzazate, sortida al vespre des de Barcelona i arribada a mitja nit a Ouarzazate, trasllat a l´hotel.

2 Dia. Ouarzazate – Tissint – Tata: 240 kmsde pista, circularem tot el dia per pistes de l’antiatlas, un massis desertic, amb desnivells d’infart. Al final del dia agafarem pistes pedregoses que ens conduiran fins a prop de Tata. Nit hotel correcte.

3 Dia. Tata – Shgaga – M’hamid: 260 kms, tots de pistes desertiques, etapa tipica de Paris Dakar. Trobarem pistes ràpides, zones de sorra, atravessarem el sempre impresionant llac Iriki i circularem a peus de les dunes de Shgaga per un riu de sorra. Arribada a M’hamid i nit en un bo i molt acollidor hotel.

4 Dia. M’hamid – M’hamid: Etapa de 110 km de pista i dunes. Aquesta es una etapa per circular per les dunes i fora pistes, esta previst arrivar d’hora a l’hotel. Nit en el mateix hotel.

5 Dia. M´hamid – Nekob – Ouarzazate: 240 km Sortirem per pistes rapides que ens conduiran fins a Zagora, des d´aqui pujarem paral.lels a la vall del Draa fins a Nekob on deixarem les motos i agafarem un transfer a Ouarzazate, nit a l´hotel i a l´endema a les sis vol a Barcelona via Casablanca.Pere - telf. 649 16 69 32 - 00221 777 12 40 54 | pere@dreceres.com

Regresar a contenido | Regresar al menu principal