Dreceres


ir a contenido

Menu Principal:


Marroc 7 dies de moto

Rutes

MARROC (de març a juny)

VIATGE 7 DIES DE MOTO

ITINERARI:

1 Dia. Barcelona – casablanca – Ouarzazate: Agafem el vol la tarda de divendres. Arrivada a Ouarzazate a la nit , recullida a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

2 Dia. Ouarzazate – Tissint – Tata: 240 kmsde pista, circularem tot el dia per pistes de l’antiatlas, un massis desertic, amb desnivells d’infart. Al final del dia agafarem pistes pedregoses que ens conduiran fins a prop de Tata. Nit hotel correcte.

3 Dia. Tata – Shgaga – M’hamid: 280 kms, tots de pistes desertiques, etapa tipica de Paris Dakar. Trobarem pistes ràpides, zones de sorra, atravessarem el sempre impresionant llac Iriki i circularem a peus de les dunes de Shgaga per un riu de sorra. Arribada a M’hamid i nit en un bo i molt acollidor hotel.

4 Dia. M’hamid – M’hamid: Etapa de 110 km de pista i dunes. Aquesta es una etapa per circular per les dunes i fora pistes, esta previst arrivar d’hora a l’hotel. Nit en el mateix hotel.

5 Dia. M’hamid – Dunes de l’erg Chebbi: 305 kms. Una altre etepa de Paris Dakar. Sortirem a la matinada amb la sortida del sol, circularem per pistes ràpides, alguns trams pedregosos, llacs secs… dinarem en un pas de muntanyes prop de Ramilia i arribarem a les dunes de l’erg Chebbi on dormirme en un impresionant alberg a peu de dunes.

6 Dia. Erg Chebbi: Etapa de dunes. Dia dedicat a disfrutar de la conducció per les dunes, possibilitats il.limitades. Nit al mateix hotel.

7 Dia. Erg Chebbi, Nekob. Etapa de 200 km + 30 d’asfalt. Pendrem la pista de Zagora desviant-nos després d´una zona de fes fes prenent direcció a Nekob. Nit en Kasba.

8 Dia.Nekob, Ouarzazate.Etapa de 140 km + 90 d’asfalt. Sortirem enfilant-nos en direcció al magnific Jebel Sahro, un port de 2300 m d’altitud en mig d’un massis desèrtic. En arrivar a Boumale Dades deixarem les motos i amb un transfer anirem a Ouarzazate per poder preparar-ho tot i gaudir d’un bon sopar final de viatge.

9 Dia. Ouarzazate – Bcn: Sortirem a les 5:00 direcció a laeroport on posarem punt i final al nostre viatge.Pere - telf. 649 16 69 32 - 00221 777 12 40 54 | pere@dreceres.com

Regresar a contenido | Regresar al menu principal