Dreceres


ir a contenido

Menu Principal:


Mauritània 13 dies de moto

Rutes

MAURITÀNIA (des de Dakar)

VIATGE 13 DIES DE MOTO

ITINERARI:

1r dia Barcelona – Dakar: Sortida de Barcelona a la tarda i arribada a Dakar a la matinada. Trasllat a l’hotel.

2n dia Dakar – St.Louis: Anirem fins el llac Rosa on trobarem les motos, des d’aquí sortirem per les platges de Dakar aprofitant la marea baixa fins arribar a Saint Louis. Etapa de 170km + 40 d´enllaç.

3r, 4t i 5é dia St. Louis - Rosso – Aleg - Kiffa: 750 km de pista, des de St. Louis anirem fins la frontera a Diama. Després de passar els tràmits continuarem per la pista fins a Rosso i d´aquí posarem rumb a Aleg per pistes molt sorrenques, passat Aleg les pistes van combinant zones de sorra amb camins de terra fins arribar a Kiffa. Les dues primeres nits seran en acampada per poder agilitzar més la marxa, la ultima en hotel a Kiffa.

6é dia Kifa – Tidjikja: Etapa de 300 km . 265 km de pista + 45 d´asfalt. Sortirem de Kifa i ven aviat començarem a trobar sorra fins a convertir-se en zona de dunes que s´enfilaran fins un plató, des d´aquí continuarem per zona més pedregosa fins arrivar a Tidjikja. Nit en un alberg.

7é i 8é dia Tidjikja – Attar: 460 km. En aquesta etapa trobarem hamades, zones rocoses i força dunes. Gran etapa de desert que ens coduirà fins a Attar. La primera nit en acampada i la segona en un Hotel a Attar.

9é dia Attar: Etapa de descans tan pel pilot com per posar a punt les mecàniques. Nit en el mateix hotel.

10é dia Attar – Ouadane – Chinguetti. Etapa de 290 kms. Sortirem per camins mes virats de montanya per després pendre una pista molt ràpida fins a Ouadane. Després ens espera un dels millors trams del viatge, 100 quilòmetres navegan per dunes baixes i rius de sorra. Nit a Chinguetti en un alberg.

11é dia Chinguetti – Akjoujt. Etapa de 220 kms desèrtics, trobarem sorra, hamades, etc. La pista comença entre muntanyes i es va transformant en desèrtica. Nit en acampada.

12é dia Akjoujt - Tiulit – Nouakchot. Etapa de 250 kms. Continuarem per pistes planes travessant petits cordons de dunes al arrivar a la platja. Aquí en quan la marea baixi realitzarem els 90 kms que ens separan de Nouakchot, capital de Mauritania. Nit en hotel.

13é dia Nouakchott – St. Louis :300 km. Sortirem per asfalt, 60 km, I després circularem per les pistes del park de Dawlin fins a arrivar a Diama on després dels sempre “curiosos” tramids fronterers arrivarem a St. Louis. Nit en hotel.

14é dia St. Louis – Dakar – Barcelona : 170 km ens separen del Llac Rosa. Ens aproximarem a la platja i aprofitant la marea baixa farem els 120 km de platja que ens separen del final del nostre viatge. Deixarem les motos al llac Rosa i un transport ens portarà fins a Dakar on després de sopar agafarem l´avió a Barcelona.


Pere - telf. 649 16 69 32 - 00221 777 12 40 54 | pere@dreceres.com

Regresar a contenido | Regresar al menu principal