Dreceres


ir a contenido

Menu Principal:


Mauritània 7 dies de moto

Rutes

MAURITÀNIA (des de Nouadhibou)

VIATGE 7 DIES DE MOTO

ITINERARI:

1 dia Canaries – Nouadhibou. Nit en hotel.

2, 3 dia Nouadhibou – Choum – Attar. Etapa global de 570 kms. Aquesta etapa es va realitzar durant molts anys en el Dakar, es tracte de la pista que circula seguint la via del tren més llarg del món. El primer tram es tracte d’una pista més monótona i senzilla que ens servirà per començar a agafar ritme: la segona part comencem a trobar sorra i grans hamades fins arrivar a Choum. D’aquí camins fins a Attar. Primera nit acampada al desert, segona en un bon hotel (creat per allotjar al Dakar).

4 dia Attar – Ouadane – Chinguetti. Etapa de 290 kms. Sortirem per camins mes virats per després pendre una pista molt ràpida fins a Oadane. Després ens espererar un dels millors trams del viatge, 100 quilòmetres navegan per dunes baixes i rius de sorra. Nit a Chinguetti en un alberg.

5 dia Chinguetti – M’hareit – Terjite. Etapa de 190 kms desèrtica. Primer tram molt pedregos, després la pista comença a circular per sorra, petits oasis, petites valls desèrtiques. Arribada a un petit oasi amb aigua regalimant per les pareds. Nit en el camping de l’oasi.

6 dia Terjite – Akjoujt. Etapa de 220 kms desèrtics, trobarem sorra, hamades, etc. La pista comença entre muntanyes i es va transformant en desèrtica. Nit en acampada.

7 dia Akjoujt - Tiulit – Nouamgar. Etapa de 280 kms. Continuarem per pistes planes travessant petits cordons de dunes al arrivar a la platja. Aquí realitzarem 40 km per la platja i ens endinsarem novament al desert. Nit en acampada.

8 dia Nouamgar – Nouadhibou. Etapa de 260 km tots ells de desert, aquesta etapa transcorra per grans hamades i algun cordo de dunes per despedir-nos d´elles. Nit en hotel.

9 dia Nouadhibou – Canaries – Barcelona.


Pere - telf. 649 16 69 32 - 00221 777 12 40 54 | pere@dreceres.com

Regresar a contenido | Regresar al menu principal