Dreceres


ir a contenido

Menu Principal:


Rutes que fem:

Marroc
Marroc és el país del Nord d’Àfrica amb més contrasts, tant aviat circulem per zones de muntanya com trobem dunes. Els viatges a Marroc poden ser de 3 fins a 8 dies en moto. Els finals d’etapa són en bons hotels, podent-ho combinar amb alguna nit en haimes.


Senegal
Descobrim els secrets de l’Àfrica negre, pistes del Sahel envoltades de Baobabs, pistes sorrenques, poblats recondits ancorats en el passat més llunyà, descobrirem el somriure pur de la seva gent. La durada pot ser de 4 a 9 dies de moto. Les nits són en bons hotels amb algun bivac en haimes mauritanes.

Senegal Oriental - Guinea Conakry
País verge, tant pel poc turisme com per la seva impressionant natura, vegetació en estat pur, grans cascades, pistes endureres amb roques, esquerdes, muntanyes, rius... País al mig de l’Àfrica idíl.lic per la pràctica de l’enduro. Es tracte d’un viatge per iniciats, el país no disposa de moltes comoditats i requereix d’una aproximació amb autocar (de Desembre a Març possibilitat de fer l’enllaç amb avió). Durada mínima 6 dies de moto més 2 per aproximar-nos i tornar a Dakar.

Mauritània

Desert en l’estat més pur, pistes inhòspites,dunes, grans hamades, quilòmetres de navegació fora pistes... Mauritània és una opció per ja iniciats en aquests viatges. Les etapes són llargues i la majoria de nits són acampades. Durada mínima del viatge 8 dies de moto.


Pere - telf. 649 16 69 32 - 00221 777 12 40 54 | pere@dreceres.com

Regresar a contenido | Regresar al menu principal