Dreceres


ir a contenido

Menu Principal:


Senegal 5 dies de moto

Rutes

SENEGAL (d'octubre a febrer)

VIATGE 5 DIES DE MOTO

ITINERARI:
1 dia: Barcelona – Dakar. Arribada a la nit, us recollirem a l’aeroport i un autocar ens portara fins al llac Rosa (40 km) on farem nit.

2 dia: Llac Rosa – Kaolak. Etapa de 190 km, després de la presa de cotacte amb les motos sortirem per pistes amples voltajant el llac. Ben aviat es convertiran en camins més petits i amb força sorra que ens conduiran a Kaolac on farem nit en un bon hotel.

3 dia : Kaolak – Linguere. Etapa de 280 km, començarem el dia per les pistes properes al riu Saloum, a partir d´aquí anirem endintsant-nos al Ferlo i les pistes anirant transformant-se en sorrenques i poc transitades, la majoria d´elles nomes per carros tirats per burros. El paissatge esta ple de Baobabs i petites poblecions nomades. Nit en un Bivouac de l´organitzacio (campament de Haimes mauritanes) en un bosc de Baobabs.

4 dia: Linguere – St. Louis. Etapa de 310 km. Aquesta es una etapa llarga en la que començarem circulant per les mateixes pistes del Ferlo entre Baobas. Despres d´arrivar a Linguer les pistes es transformaran en grans planures de sorra i acacies. L´etapa te un parell d´enllaços curts per tal d´arribar aviat a St. Louis. Nit en un hotel a la Langue de Barbarie al costat del mar.


5 dia: St. Louis – Lompoul. 140 km, etapa divertida que anira combinant camins amples amb zones entre els Filaos (abets proa el mar), l’etapa acabarà en una zona de dunes on hi ha instal.lat un bivouac de luxe.

6 dia: Lompoul – Llac Rosa – Dakar. 110 km, sortirem per les dunes fins arribar al mar, allà amb la marea baixa anirem 90 km per la platja fins arribar al llac Rosa, ultima etapa dels antics Paris Dakar. Al llac rosa deixarem les motos i un autocar ens dura a Dakar. Sopar i vol a Barcelona.Pere - telf. 649 16 69 32 - 00221 777 12 40 54 | pere@dreceres.com

Regresar a contenido | Regresar al menu principal