Dreceres


ir a contenido

Menu Principal:


Senegal 7 dies de moto

Rutes

SENEGAL (d'octubre a febrer)

VIATGE 7 DIES DE MOTO

ITINERARI:
1 Dia: Barcelona - Dakar: Recullida a l'aeroport i trasllat en minibus a l'hotel.

2 Dia: Dakar - Tambacounda: Etapa d’enllaç, trasllat en minibús turistic fins a Tambacounda on ens esperen les motos . 450 km. Nit en hotel amb piscina.

3 Dia: Tambacounda – Kedougou: 300 km . aquesta etapa circula per les rodalies del park del Niokolo koba. 100 km d’asfalt per atrevessar el park on podem veure monos, fakoixeros… a Mako agafarem l’ultim tram de pista prop del riu Gambia, que ens portara fins a Kedougou. Nit en un pintoresc campament a peu de riu. Possibilitats de veure hipopotams.

4 Dia : Kedugu – Eixolo - Kedougou : 150 km començarem per pista vermella ràpida en el seu primer tram i més trencada fins el poblat de Eixolo on dinarem, despres del dinar ens espera una pista més ratonera i molt maca fins tornar-nos a Kedougou. Nit al mateix campament.

5 Dia: kedougou - Iwol : Aquesta etapa no es pot contar en quilòmetrs. Es tracte d’una trialera que ens portara a un primitiu poblat Bedick , aquí dinarem i de tornada a Kedugu passarem per la cascada de Dindefelo. Nit al mateix campament.


6 Dia: Kedugu – Tambacunda : 325 km. Etapa tipica de terra vermella, pista ràpida però cal anar en compte amb les esquerdes. Pista del Dakar. Nit en hotel amb piscina.

7 Dia: Tambacunda – Bivouac : 251 km. Trobarem les pistes del sahel, pistes i poblats realment poc transitats, només per carros. Les pistes comencen a transformar-se en més sorrenques. Atravessarem cap al nord. Nit en un bivouac montat en un bosc de baobabs.

8 Dia: Bivouac – St. Louis: 300 km pistes sorrenques i realment divertides. comvinant-ho amb algun enllaç d’asfalt per arrivar una mica d’hora a St. Louis. Nit en hotel.

9 Dia: St. Louis – Llac Rosa - Dakar : 190 km . sortirem una hora abans que baixi la marea, quan la marea sigui baixa circularem 130 km per la platja fins al llac rosa (ultima etapa del paris dakar). Aquí deixarem les motos i ens dirigirem a Dakar 40km. Sopar de despedida i trasllat a l´aeroport.Pere - telf. 649 16 69 32 - 00221 777 12 40 54 | pere@dreceres.com

Regresar a contenido | Regresar al menu principal