Dreceres


ir a contenido

Menu Principal:


Senegal Oriental - Guinea 6 dies de moto

Rutes

SENEGAL ORIENTAL - GUINEA

VIATGE 6 DIES DE MOTO

ITINERARI:

1 Dia: Bcn – Dakar. Arribada a la nit, recollidaa l´aeroport i trasllat a l´hotel.

2 Dia: Dakar – Tambacounda - Wassadu. Haurem de realitzar 500 km en un 4x4 fins a Wassadu. Si surtim a bona hora podem dinar a Tambacounda i arribar d’hora al campament hotel de Wassadu.

3 Dia: Wassadu – Dindefelo. Després d’esmorzar agafarem encara el 4x4 per fer els 100 km ultims d’asfalt fins a Mako. Mako està al costat del riu Gambia, i és aquí on trobarem les motos. Etapa de 110 km de camins petits i revirats entre poblats Bedicks. Arribarem a Dindefelo (al costat de la cascada) on trobarem un campament nou molt pintoresc en el que soparem i farem nit.

4 Dia: Dindefelo – Mali (Guinea). Etapa d’uns 100 km tota ella de muntanya, el cami és força endurero i envoltat de verdor. Duran el tragecte es pot veure alguna cascada. A 20 km de la sortida haurem de passar els sempre “curiosos” tramits de frontera. Arrivada al petit poble de muntanya de Mali. Nit en un bivouac muntat per l’organització a sobre mateix de la Dame de Mali, una espectacular formació rocosa.

5 Dia: Mali – Labe. 220 km, Sortirem de Mali per una pista de muntanya amb unes grans vistes i sempre envoltats de vegetació que ens durà a la capital del Fouta Djalon. Des d’aquí agafarem camins més petits per arribar a la cascada de Shut de Sala. Tornada a Labé, nit en un comfortable hotel.

6 Dia: Labe – Labe. 180 km de pistes i petits camins de muntanya. Realitzarem un circuit per les rodalies de Labe visitant alguna de les seves espectaculars cascades. Nit al mateix hotel.

7 Dia: Labe – Mali. 180 km Deixarem Labe i de seguida els camins es tornen petits i revirats. Els camins estan envoltats de bosc per tot arreu. Els ultims trams s’enfilan fins tornar a la població de Mali on trobarem el bivouc de haimes Mauritanes.

8 Dia: Mali – Kedougou - Tambacounda. 140 km Posarem rumb a Senegal per petits camins que després de passar la zona de aduanes es transforma en un camí endurero fins arribar a Kedougou, on ens dutxarem, cambiarem i agafarem el 4x4 fins a Tambacounda. Nit en un bon hotel.

9 Dia: Tambacounda – Dakar. Agafarem el 4x4 que ens portarà després de 450 km a Dakar.
Si sortim a aviat podem arribar després de dinar. Sopar fi de festa i trasllat a l´aeroport.Pere - telf. 649 16 69 32 - 00221 777 12 40 54 | pere@dreceres.com

Regresar a contenido | Regresar al menu principal